31 Ağustos 2015 Pazartesi

5.TIP HUKUKU GÜNLERİ, 23-24 EKİM 2015, İSTANBUL...

Prof.Dr. Cahit Özen


Değerli Meslektaşlarımız,

Prof.Dr.Cahit Özen anısına düzenlenen ve ana teması "savaş ve mültecilik" olarak belirlenen 5. Tıp Hukuku Günleri bu yıl 23-24 Ekim 2015 tarihlerinde İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Oditoryumunda gerçekleştirilecektir.
Bilgilerinize sunarız.

Adli Tıp Uzmanları Derneği
Yönetim Kurulu

5 Ağustos 2015 Çarşamba

CROSSCHECK "İNTİHAL TARAMA SİSTEMİ" ADLİ TIP BÜLTENİ'NDE...

     
Crosscheck1 intihal tarama sistemini artık Adli Tıp Bülteni’nde yayınlanacak makalelere de uygulamaya başlıyoruz. Crosscheck nedir? Crosscheck dünyada yaygın kullanılan ve geniş bir veri tabanına sahip İntihal Tarama Sistemi’dir. Literatürde bilimsel çalışmalarda intihali araştıran ve karşılaştırmayı esas alan bir sistemdir. Uluslararası indekslerce taranan uluslararası bir dergi niteliğine kavuşan Adli Tıp Bülteni bir aşamaya daha dahil olarak yoluna devam ediyor. Crosscheck intihal tarama programından ve çift kör hakem sisteminden geçen makalelerin dergimizde yayınlanması yayınlarımızın niteliğini daha da artıracağı kanısındayız.

Adli Tıp Bülteni, uluslararası bir dergi niteliği kazanmasına koşut olarak Türkçe ve İngilizce seçenekleri yanında dünyada yaygın kullanılan dillerden İspanyolca ve Rusça seçenekleri de hizmete sunduğumuzu paylaşmak isteriz.

Adli Tıp Bülteni Yayın Kurulu

3 Ağustos 2015 Pazartesi

ADLİ TIP BÜLTENİ 2015;20(2) INDEX COPERNICUS INTERNATIONAL'DE...