4 Mart 2016 Cuma

2. Bölgesel TIAFT (International Association of Forensic Toxicologists) Toplantısı, 30 Ekim - 2 Kasım 2016, Antalya




































Sayın Meslektaşlarımız,

Adli ve Klinik Toksikoloji Derneği ve Organizasyon Komitesi olarak sizleri 30 Ekim-2 Kasım 2016 tarihinde Antalya'da 2. Bölgesel TIAFT (International Association of Forensic Toxicologists) toplantısında aramızda görmekten mutluluk duyacağız. 

Kongremiz, katılımcıların adli toksikoloji alanında bilimsel ve teknolojik gelişmeleri dünya çapında uzmanlarla tartışmasına  ve   deneyimlerini paylaşmalarına olanak sağlayacaktır. TIAFT  değerli komite üyelerinin katılımı ile gerçekleştirilecek bu toplantı İle birlikte Ülkemizde Adli Toksikoloji  yapılanması ile ilgili yeni düzenlemeler konusu yarım günlük  ulusal bir panel olarak  düzenlenecektir.

Kongremizin bilimsel içeriğinin yanı sıra,  Antalya'nın eşsiz güzelliği  ve tarihi zenginliklerinin yer aldığı bir sosyal program sunmayı planlıyoruz. Kongremizin duyurulması ve katılımlar hususunda destek ve katkılarınız çok değerlidir. Tüm sorularınız için www.tiaftturkey2016.org web sayfasını ziyaret edebilirjordan@dalyatur.com adresi üzerinden organizasyon sekreteryası
ile doğrudan iletişime geçebilirsiniz. 

Kongremizde görüşmek dileğiyle, 

Saygılarımızla...

Serap Annette Akgür & Nebile Dağlıoğlu

http://www.adlikliniktoksikoloji.org/Duyuru.asp