9 Nisan 2014 Çarşamba

SON DUYURU: Gökhan Eriş Bilimsel Teşvik Ödülü Başvurusu SON GÜN...

Gökhan Eriş Bilimsel Teşvik Ödülü
Başvuru için SON GÜN !



Değerli Katılımcılar,

Adli Tıp Vakfı tarafından verilmekte olan "Gökhan Eriş Bilimsel Teşvik Ödülü" için başvuruda bulunmak istiyorsanız:

XI. Adli Bilimler Kongresi'nde sunulmak üzere kabul edilen sözlü/poster bildiriniz ile birlikte, ekteki “Adli Tıp Uzmanları Derneği Bilimsel Teşvik Ödülleri Başvuru Kuralları" na uygun olarak “Ödül Adayı Başvuru Formu" nu doldurup “ bernaaydin025@gmail.com ” adresine e-mail ile gönderiniz.

Adli Tıp Uzmanları Derneği Yönetim Kurulu





Adli Tıp Vakfı 

Genç Bilim İnsanı Destekleme Programı


2014 yılından itibaren sadece Adli Tıp ve Adli Bilimler alanında eğitim alan asistan, araştırma görevlileri, yüksek lisans, doktora ve uzmanlık öğrencilerine yönelik olarak “Adli Tıp Vakfı Genç Bilim İnsanı Destekleme Proğramı “ kapsamında, bilimsel kongre katılım desteği verilmesi kararlaştırılmıştır. İlk uygulama, 23- 26 Nisan 2014 tarihlerinde gerçekleşecek olan XI. Adli Bilimler Kongresi’ne bildiri sunumu ile başvuran iki genç bilim insanına verilmek üzere planlanmıştır.
Başvuru koşulları;
Adli Tıp ve Adli Bilimler alanında çalışan/eğitim alan asistan, araştırma görevlileri, yüksek lisans, doktora ve uzmanlık öğrencisi olmak ve bildiriyi bizzat sunmakkaydı ile,
- Bildiri ( Sözel veya Poster ) özeti ile yazarların bilgileri,
- Kabul belgesi,
- Çalıştığı veya öğrenim gördüğü kuruluş ile iletişim (işyeri adres, e posta, telefon) bilgilerini içeren ve başkaca bir destek almadığına ilişkin beyan yazısının,
15 Nisan 2014 tarihine kadar fyavuz@istanbul.edu.tr e posta veya Prof. Dr. M. Fatih Yavuz, İstanbul Üniversitesi, Adli Tıp Enstitüsü, 34303 Cerrahpaşa - İstanbul adresine gönderilmesi gerekmektedir.
İyi çalışmalar dileklerimle saygılar.

Prof. Dr. M. Fatih Yavuz
İstanbul Üniversitesi Adli Tıp Enstitüsü Öğretim Üyesi
Adli Tıp Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı

Hiç yorum yok: