16 Aralık 2014 Salı

XII. Adli Bilimler Kongresi Duyurusu



Değerli Adli Bilimler Dostları,
Adli Tıp Uzmanları Derneği’nin (ATUD) her yıl, üniversitelerimizin adli tıp anabilim dallarından biri ile birlikte düzenlediği Adli Bilimler Kongresi’nin 12.’sinde sizleri Süleyman Demirel Üniversitesi Tıp Fakültesi Adli Tıp Anabilim Dalı’nın ev sahipliğinde Isparta’da ağırlamaktan onur duyacağız.
4-7 Haziran 2015 tarihinde gerçekleştirilecek XII. Adli Bilimler Kongresi; adli bilimler alanında çalışan kurum ve üniversitelerin ilgili birim temsilcileri ve uzmanları için deneyim ve bilgi paylaşımı ortamı oluşturacaktır. Bilimsel etkinliklerin yanı sıra, Göller Bölgesi’nin başta Eğirdir Gölü olmak üzere huzurlu ikliminin, gül toplama mevsimi etkinliklerinin, yöresel kabune, göl levreği ve sazan dolmasının tadının damağınızda kalacağını umut ediyoruz.
Bilimsel hazırlıkların yapılması açısından tarihleri not etmeniz ve en kısa zamanda açılacak web sayfasını izlemeniz önerilerimizle, 4-7 Haziran 2015 tarihinde gerçekleştireceğimiz XII. Adli Bilimler Kongresi için sizleri Isparta’ya davet etmekten mutluluk duyuyoruz.

Hiç yorum yok: