30 Eylül 2015 Çarşamba

II. ULUSAL TIP HUKUKU ve TIBBİ BİLİRKİŞİLİK KONGRESİ, İZMİR...

        

II. ULUSAL TIP HUKUKU ve TIBBİ BİLİRKİŞİLİK KONGRESİ
08-11 Ekim 2015   
Onyria Claros Beach & Spa Resort. Özdere-İZMİR

DÜZENLEYEN: Dokuz Eylül Üniversitesi Sağlık Hukuku Uygulama ve Araştırma Merkezi(SAHUM).
Düzenleme Kurulu Başkanı: Prof.Dr. Erdem Özkara- Dokuz Eylül Üniversitesi Sağlık Hukuku Uygulama ve Araştırma Merkezi(SAHUM) Müdürü
ORGANİZASYON: AE Yapım Organizasyon - A. Arzu Aytekin. Tel:0532 4631885   E-mail: arzuaytekin @yahoo.com 
E-Mail: sahum@deu.edu.tr 
Web: http://www.sahum.deu.edu.tr/  ve 
http://www.tiphukukukongresi.com
GENEL BİLGİLER
Kongre tıp hukukuna ve bilirkişiliğe ilgi duyan tüm katılımcılara açıktır. Bu alanda çalışanların tanışmaları ve bilgi paylaşımı esas alınmıştır. Tıp hukuku ve tıbbi bilirkişilik alanında çalışan ve bu alana ilgi duyanların birlikte olacağı kongrede derinlikli bilimsel bilgi paylaşımı yanı sıra katılımcıların birbirleriyle kaynaştığı sosyal programlar da yer alacaktır. Kongrede Tıbbi Bilirkişilik Kursu ve Aktüerya Kursu da yer alacaktır. Kongremiz Adli Tıp Uzmanları Derneği, Adli Tıp Kurumu ve Adli Tıp Vakfı tarafından desteklenmektedir.
BİLDİRİ GÖNDERME SON TARİHİ:   01 Eylül 2015. 
Bildirilerinizi mail adresimize iletiniz: sahum@deu.edu.tr

Otelde konaklama yapmayacak katılımcılar için:
KONGRE KAYIT ÜCRETİ: (1 Temmuz 2015 sonrası geçerlidir)* 
Kongre kayıt ücreti:   420 TL(Bu fiyata kongre çantası, basılı materyal, sosyal etkinliklere katılım, ikramlar ve öğle yemeği dahildir.)
Günlük Katılım:         210 TL
Gala yemeği:              120 TL
*  Fiyatlara KDV dahildir.   
** Bu ücretler bireysel katılımlar için geçerlidir, firma düzeyindeki ödemelerde bu ücretlere %20 oranında ekleme yapılacaktır.
***Tıp ve Hukuk Fakültesi öğrencilerine % 20 indirim uygulanacaktır.
**** Kongre programında konuşmacı olarak yer alan katılımcıların Kongre Kayıt Ücreti organizasyon tarafından karşılanacaktır. Ulaşım ve konaklama katılımcıların kendilerine aittir. Konuşmacılar için Konaklama bedeli; iki kişilik odada kişi başı 430TL, tek kişilik odada ise 610TL dir. Firma tarafından yapılacak ödemelerde bu ücretlere %20 oranında ilave yapılacaktır.

Otelde konaklayacak katılımcılar için:
KONGRE KAYIT+ OTELDE KONAKLAMA=TOPLAM
İki kişilik odada kişi başı:
780 TL
Tek kişilik oda:
960 TL
Refakatçı:
660 TL
-Fiyatlara KDV dahildir. 
-Belirtilen ücretler 3 gecelik her şey dahil konaklama, gala yemeği, sosyal etkinliklere katılım, kongre çantası, basılı materyal ve kongre kaydını içeren toplam rakamdır. 
-İki yetişkin yanında 0-6 yaş çocuk ücretsiz. 06 - 12 yaş %50 indirimlidir.
-Üniversite Öğrencilerine % 20 indirim uygulanacaktır.
* Lütfen ödemeyi yaptıktan sonra iletişim bilgilerinizi (İsim, telefon, mail, çalıştığınız yer, yaptığınız ödeme tutarı)sahum@deu.edu.tr  adresine iletiniz.
**Bu ücretler bireysel katılımlar için geçerlidir, firma düzeyindeki ödemelerde bu ücretlere %20 oranında ekleme yapılacaktır.
*** Gala yemeğine, tekne turuna katılacakların ve havaalanı transferi talep edenlerin 01 Eylül 2015 tarihine kadar maille(drdevrim73@gmail.com ) bildirmeleri gerekmektedir.
KURSLAR
Kurs Sorumlusu: Doç.Dr. İ.Özgür Can- Dokuz Eylül Üniversitesi Sağlık Hukuku Uygulama ve Araştırma Merkezi(SAHUM) Müdür Yardımcısı

-Tıbbi Bilirkişilik Kursu:     200TL* 
-Aktüerya Kursu:                 200TL*
*Bu rakam otelde konaklayan katılımcılar içindir. Konaklamayıp yalnızca kursa katılacaklar ayrıca 210 TL günlük katılım ödemek durumundadır. 
Kurslar gelen talebe göre açılacaktır. Kayıtlar başvuru sırasına göre yapılacaktır. Kurs sonunda katılım belgesi verilecektir.
Katılmak isteyenlerin Doç.Dr. İ.Özgür Can’a maille (ozgur.can@deu.edu.tr ) bildirmesi rica olunur.
SOSYAL PROGRAM:
-Tekne Turu (Hava koşullarına göre detaylar belirlenecektir).
-Şirince gezisi( Katılmak isteyenlerin mutlaka Dr. Devrim Sertaç Özkan’a bildirmeleri (drdevrim73@gmail.com) gereklidir.
-Otel içi sürpriz etkinlikler.

KONAKLAMA
Konaklama tipi: Her şey dahil.
Yer: Onyria Claros Beach & Spa Resort. (Cumhuriyet Mahallesi, 
Özdere-İzmir Caddesi No:104  Menderes, Özdere – İZMİR)
Web: http://www.onyriaclarosresort.com/tr/Onyria-Claros-Beach-Spa-Resort.aspx
Hesap No:
Azize Arzu Aytekin
İş Bankası Mavişehir Şubesi İZMİR 
Hesap no: 3485 - 0304990  
IBAN: TR10 0006 4000 0013 4850 3049 90  
ULAŞIM: Ulaşımla ilgili detaylar ileride duyurulacaktır. Havaalanından kaldırılacak otobüsten yararlanmak isteyen katılımcılarımızın drdevrim73@gmail.com adresine maille bildirmesi rica olunur.
* Kongreye poster bildiriyle katılanlar arasından seçilecek üç araştırmacıya “Adli Tıp Vakfı Genç Bilim İnsanı Destekleme Programı” kapsamında, 500’er TL bilimsel kongre katılım desteği verilecektir. Destekle ilgili detaylı bilgiler aşağıda yer almaktadır.
Başvuru koşulları
Adli Tıp ve Adli Bilimler alanında çalışan/eğitim alan asistan, araştırma görevlileri, yüksek lisans, doktora ve uzmanlık öğrencisi olmak ve bildiriyi bizzat sunmak kaydı ile;
Bildiri ( Sözel veya Poster ) özeti ile yazarların bilgileri,
Kabul belgesi,
Çalıştığı veya öğrenim gördüğü kuruluş ile iletişim (işyeri adres, e posta, telefon) bilgilerini içeren ve başkaca bir destek almadığına ilişkin beyan yazısının,
15 Eylül 2015 tarihine kadar fyavuz@istanbul.edu.tr e posta veya Prof. Dr. M. Fatih Yavuz İstanbul Üniversitesi Adli Tıp Enstitüsü 34303 Cerrahpaşa İstanbul adresine gönderilmesi gerekmektedir. Jüri tarafından yapılacak değerlendirme 18 Eylül 2015 tarihinde duyurulacaktır. 

Hiç yorum yok: