7 Eylül 2012 Cuma

Trafikte Alkol ve Uyuşturucu ile Etkin Mücadele Sempozyumu, 15-16 Ekim 2012, Manisa...


Adli Tıp ve Adli Bilimler Camiasının Değerli Üyeleri

15-16 Ekim 2012 tarihinde, Manisa Celal Bayar Üniversitesi ev sahipliğinde “Trafikte Alkol ve Uyuşturucu ile Etkin Mücadele Sempozyumu” düzenlenecektir. Sayın Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet PAKDEMİRLİ, Sayın Adli Tıp Kurumu Başkanı Doç. Dr. C Haluk İNCE ve Sayın Tıp Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Hasan YÜKSEL’in Onursal Başkanlıkları altında düzenlenecek bu sempozyuma, Yargıtay Başkanlığı, Adalet Bakanlığı Kanunlar Genel Müdürlüğü, Adalet Bakanlığı Adli Tıp Kurumu Başkanlığı, Denetimli Serbestlik Daire Başkanlığı, İçişleri Bakanlığı Emniyet Genel Müdürlüğü Trafik Daire Başkanlığı, TUBİM, Jandarma Genel Komutanlığı Trafik Şube Müdürlüğü, Sahil Güvenlik Komutanlığı, Türk Hava Yolları, Üniversiteler ve Baro’dan üst düzey temsilciler ve bilim adamlarının yanı sıra Manisa ve İzmir illerinden idari ve mülki erkânın ve temsilcilerin katılımları, ulusal ve yerel basının iştiraki beklenmektedir.

Bu sempozyumun amacı; ülkemizde trafik kazalarının ve bu kazalar sonucu meydana gelen ölüm ve yaralanmalarının önemli sebeplerinden birini oluşturan alkol ve uyuşturucu maddelerin etkisi altında araç kullanımına dikkat çekmek, bu nedenle meydana gelen kazaların önlenebilmesi için alınması gereken etkin tedbirleri ortaya koymak, trafikte alkol sınırını ve alkol muayenelerinin daha etkili sağlanabilmesi için gerekli yasal değişiklikleri tartışmaya açmak, trafikte uyuşturucu denetimlerinde ağız sıvısı testlerinin biran önce hayata geçirilmesi için alt yapı oluşturmak ve ağız sıvısı analizlerinde kullanılabilecek cihazların tanıtımını yapmak olarak belirlenmiştir. 

Bu çerçevede; 15 - 16 Ekim 2012 tarihlerinde Celal Bayar Üniversitesi Süleyman Demirel Kültür Merkezi’nde (Manisa) düzenlenecek olan sempozyumda sizleri aramızda görmekten mutluluk duyacağız. 

Sempozyum katılımcılarına, sempozyum çantası, bloknot, kalem, ara ikramlar, öğle yemeği ve 15-16 Ekim 2012 gecesi Gala Yemeği sunulacak olup; katılımcılardan herhangi bir KATILIM ÜCRETİ talep edilmeyecektir.
Katılımcılarımız için, Manisa’nın Seçkin Otellerinde, Öğretmenevinde ve Rektörlük Misafirhanesi’nde yer rezerve edilmiş olup; bu konaklama evlerine yerleştirme işlemleri Sempozyum Sekreterliği tarafından gerçekleştirilecektir. Mümkün olduğu kadar misafirlerimizin rahat bir ortamda, odalarda tek kişi kalacak şekilde yerleştirilmelerine özen gösterilecektir (davetli sayısının fazlalığı halinde, odalarda iki kişi kalacak şekilde bir yerleştirme düzeni belirlenebilir). Davetlilerimize hangi konukevinde, hangi odaya yerleştikleri 05 Ekim 2012 tarihine kadar e-mail ile bildirilecektir. Davetlilerimiz kendilerine iletilen bu rezervasyon belgesi ile konukevlerine kabul edileceklerdir. Davetlilerimizden herhangi bir KONAKLAMA ÜCRETİ talep edilmeyecektir. Katılımcıların konaklama merkezlerinden, sempozyum merkezine transferler yine servisler aracılığı ile sağlanacaktır.
Sempozyumumuza katılmak isteyen katılımcılar, ekte gönderilen KATILIM VE KONAKLAMA ÖNKAYIT FORMU’nu 21 Eylül 2012 mesai bitimine kadar aşağıda belirtilen e-mail adreslerine göndermelidirler.
Bu sempozyumumuzda, Manisa’da konaklama imkânlarının sınırlı olması nedeniyle, ön kayıtlar sonucunda ağırlayabileceğimiz misafir sayısının üzerine çıkılması durumunda, ön kayıt yaptıranlardan bazı talep sahiplerinin istemleri geri çevrilebilecektir. Bu nedenle, sempozyuma gelemeyecek misafirlerimizin, ön kayıt yaptırmaktan imtina etmeleri önem taşımaktadır.
Davetlilerimiz, refakatçi getirmeleri durumunda, doğan ücret farkını kendileri karşılayacaklardır.
Sempozyum web sayfamız düzenlenmekte olup, sempozyum programına ve sempozyum ile ilgili diğer bilgilere sempozyum web sayfamızdan (http//www.tauem.com) ulaşabilirsiniz
İLETİŞİM:
Doç. Dr. Mahmut AŞIRDİZER
Celal Bayar Üniversitesi Tıp Fakültesi Adli Tıp Anabilim Dalı, Manisa.
Tel: 0236 233 19 20 -134
Cep: 0505 648 19 98
E-mail: tauems@gmail.com
Doç. Dr. Mahmut AŞIRDİZER
Celal Bayar Üniversitesi Tıp Fakültesi
Adli Tıp Anabilim Dalı Öğretim Üyesi
Sempozyum Düzenleme Kurulu Başka

Hiç yorum yok: