24 Ocak 2012 Salı

22. Ulusal Çocuk ve Ergen Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Kongresi, 24-27 Nisan 2012, Bolu


22. Ulusal Çocuk ve Ergen Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Kongresi’ni düzenlemek için yola çıktığımızda, çocuk ve ergen psikiyatrisinin hem üniversitemizde, hem ülkemizde, hem de dünyadaki büyüme ve olgunlaşmasını izlemenin verdiği mutlulukla ana temamızı “BÜYÜMEK” olarak belirledik.


Zordur büyümek! Girdiği her yaş yeni deneyimler ve bilgiler katar bireye. Sahip olduğu her bilgi ise yeni sorumluluklar yükler üstüne.


Bir bebeğin annesinden ayrılmak üzere attığı ilk adımlardaki mutlulukta, okuma-yazmaya geçen bir çocuğun heyecanında, arkadaşları arasında “ben de varım” diyen bir ergenin gururunda daha fazla katkımız olabilsin diye zorluklarıyla-güzellikleriyle BÜYÜMEYİ ele alalım istedik kongremizde.


Sağlıklı bebeğin büyümesinden, otistik çocuğun büyümesine kadar büyümeyi her yönden incelemek ve tartışmak için eşsiz güzelliğinin değişmesini hiç istemediğimiz Abant’ta buluşmayı planladık. Doyurucu, keyifli ve huzurlu bir kongre geçirmek için çocuklarla ve ergenlerle çalışan herkesi 24-27 Nisan 2012 tarihleri arasında Büyük Abant Otel'e bekliyoruz.


Abant’ta birlikte olmak dileği ile.

Prof. Dr. Belma Ağaoğlu
Kongre Eş Başkanı
Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi
Çocuk ve Ergen Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalı Başkanı
Prof. Dr. Füsun Çuhadaroğlu Çetin
Kongre Eş Başkanı
 Türkiye Çocuk ve Genç Psikiyatrisi Derneği Başkanı

Kongre Merkezi 
Büyük Abant Oteli & Kongre Merkezi


Kongre Tarihi 
24 – 27 Nisan 2012 

Kongre Ajandası
 

Kayıt ve Rezervasyon 24 – 27 Nisan 2012
Kongre Bilimsel Programı 24 – 27 Nisan 2012 
Açılış Kokteyli 24 Nisan 2012
Gala Yemeği 26 Nisan 2012 


Kongre Resmi Dili
Kongre resmi dili Türkçe’dir.


Kayıt ve Rezervasyon Hizmetleri 
Kayıt ve rezervasyon masaları Kongre Merkezi’nin girişinde yer alacak, 08:00 ile 19:00 saatleri arasında hizmet verecektir. Kongre kayıt ücretine dahil olan servisler; bilimsel oturumlara katılım, sergi alanına giriş, kongre bilimsel programı ve kitabı, kongre CD’si, yaka kartı ve sertifikadır. Kongre tarihine kadar kayıt yaptıramayan katılımcılarımız kongre merkezinde kurulacak kayıt masalarından kayıt işlemlerini tamamlayabilirler. 


Katılım Belgeleri 
Kayıt işlemlerini tamamlayan katılımcılara kayıt masalarından verilecektir.

Yaka Kartları
 

Yaka kartları kayıt masalarından temin edilecektir. Yaka kartı olmadan kongre merkezine giriş imkanı olmayacaktır. 


Davet Mektubu 
Davet mektubu, katılımcılar tarafından talep edilmesi durumunda interium tarafından yollanacaktır. Bu davet mektubu katılımcının kongre giderlerinin karşılanmasına yönelik değildir.


Kredilendirme
Kongre programı Türk Tabipler Birliği Sürekli Tıp Eğitimi Kredilendirme Komisyonu tarafından kredilendirilecektir. Kredilendirme formları kongre çantalarında olacaktır. Formları doldurup kayıt masasında bulunan kredilendirme kutusuna bırakmanızı rica ederiz.

Hiç yorum yok: